OM HR TALKS PODDEN

HR Talks Podden fokuserar på HR frågorna som driver transformation och tillväxt i Sveriges näringsliv. Podden leds av Tommie Cau som intervjuar och samtalar med inbjudna seniora HR-chefer, företagsledare och utvalda experter, som bidrar med olika perspektiv och kompetens till utmaningarna podden lyfter fram. Varje vecka kommer ett nytt avsnitt med en konkret utmaning och ny gäst. HR Talks Podden riktar sig till dig som är HR-ledare eller chef med stort intresse för HR. 

Podden släpps i ett långt och ett kort avsnitt, där det långa i regel innehåller mer fördjupning i utmaningen, tips och spaningar från gästen samt svar på utvalda lyssnarfrågor. I ett separat avsnitt samlas gästernas svar på alla lyssnarfrågor. 

HR Talks Podden ges ut av Cau & Co och produceras av Mediemerah. 

Om Lysssnarfrågan

Några dagar innan varje avsnitts inspelning avslöjas ämnet och profilen som gästar. Följare till  HR Talks Podden på Instagram och Tommie Cau på Linkedin kan se inläggen och kommentera med sin fråga. I mån av tid besvaras alla lyssnarfrågor.

Om Tommie Cau

Poddens programledare Tommie Cau har de senaste 13 åren hjälpt organisationer attrahera, engagera och utveckla medarbetare genom ett stort fokus på att utveckla HR. Tommie är idag en flitigt anlitad konsult, rådgivare, föreläsare och moderator inom HR. Redan 2012 startade Tommie Sveriges första internetkonferens för HR-chefer och har sedan dess tagit en aktiv roll för att utforska och sprida kunskap om digitaliseringens möjligheter för HR och arbetsplatsen. 2018 släppte Tommie Cau även självledarskapsboken State of Mind at Work som handlar om att ge människor rätt verktyg för att ta vara på sin potential och bli sitt bästa jag på jobbet.

HR TALKS_COVER_small.jpg
Tommie Cau porträtt press (under 5 MB).jpg
 
 
 

Om HR Talks Lunchen

För att utforska och sprida mer kunskap, perspektiv och goda exempel - och fylla på med ständigt lärande - äter Tommie Cau lunch varje dag med en ny person för att utforska och byta idéer om HR-frågorna som får Sveriges näringsliv att växa. Vi delar HR-spaningar, tydliggör viktigaste HR-frågorna just nu och pratar HR-idéer. Vad är din bästa HR-idé?

Luncherna summeras kortfattat och delas på LinkedIn och Instagram för att sprida inspiration och kunskap till dig som jobbar med HR eller är en HR-intresserad chef.

Vill du äta lunch? Kontakta oss!