1. Kulturtransformation – Cecilia Lundin, SVP People & Brand, Telia

Tommie Cau pratar med årets HR-chef 2019 enligt Tidningen Chef, om transformation från HR-direktörens perspektiv. Cecilia Lundin är Senior Vice President, Head of Group People & Brand på Telia Company med ansvar för koncernens arbete med HR, varumärke och hållbarhet. 

I detta avsnitt pratar vi om den omfattande transformationsresa som Telia varit igenom sedan 2014, där de faktiskt byggt om företaget i grunden. Vi pratar om fundamentet för förändringen, arbetet med nya värderingar och ny kultur för att genomföra transformationen, satsningen på självledarskap, synen på engagemang, prestation och kompetensförsörjning, men även nödvändigheten att bygga ihop just HR, varumärke och hållbarhet för att vara konkurrenskraftiga. Cecilia ger även (i det längre avsnittet) sina tips till andra HR-ledare, berättar kort om hennes egen resa i karriären, ger sina tydligaste HR-spaningar och svarar på några av avsnittets lyssnarfrågor.

Lyssna även till After Talk i bonusavsnittet för att höra Cecilia svara på alla avsnittets lyssnarfrågor.

Cecilia Lundin är sedan 2014 Senior Vice President, Head of Group People & Brand på Telia Company. Hon har tidigare varit bl.a. HR-direktör för Kinnevik, Tele2, BillerudKorsnäs och Novartis. 

Original

Kort version

Bonus: Lyssnarfrågor